Τσικριπής Παναγιώτης PhD
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Aλιμος - Αθηνα - Τηλ: 210 985 3727

Διαθλαστικες Επεμβασεις


Οι διαθλαστικές επεμβάσεις προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα όρασης χωρίς γυαλιά και μάλιστα με τρόπο γρήγορο, οικονομικό και ασφαλή.

Καταρρακτης

Εκατομμύρια ασθενών έχουν αποκαταστήσει την όραση και τον τρόπο ζωής τους, χάρις σε αυτή την ιατρική επέμβαση που αλλάζει τη ζωή.

Ηλικιακη Εκφυλιση Ωχρας

Επαναστατικές λύσεις για την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μιας πάθησης που αποτελεί την κύρια αιτία τύφλωσης σε ηλικίες άνω των 55 ετών.

 

Σχισμοειδής Λυχνία Haag-Streit: Σχισμοειδής λυχνία υψηλής ευκρίνειας για τον έλεγχο του πρόσθιου αλλά και του οπίσθιου ημιμορίου του οφθαλμού.

 

Αυτόματο Ηλεκτρονικό Φακόμετρο HUVITZ : Αυτόματο σύστημα μέτρησης των μονοεστιακών και πολυεστιακών  γυαλιών.

 

Ηλεκτρονικό Διαθλασίμετρο–Κερατόμετρο NIDEK : Σύστημα  μέτρησης της διαθλαστικής κατάστασης του οφθαλμού.

 

Οπτικά Πεδία OCTOPUS : Αναλυτής στατικής περιμετρίας για ανάλυση των γλαυκωματικών αλλοιώσεων.

 

Υπερηχογραφική Βιομετρία  & Παχυμετρία NIDEK : Σύστημα υπερηχογραφικής βιομετρίας και  παχυμετρίας για τον προσδιορισμό του μεγέθους του φακού και του πάχους  του κερατοειδούς, με εφαρμογή στον καταρράκτη, το γλαύκωμα, τη  διαθλαστική χειρουργική και στις παθήσεις του κερατοειδούς.

 

Τοπογραφία Κερατοειδούς NIDEK : Σύστημα  κερατοειδικής απεικόνισης υψηλής ανάλυσης, για την καλύτερη δυνατή απεικόνιση του κερατοειδούς στις παθήσεις του κερατοειδούς  και τη διαθλαστική χειρουργική .

 
 
Σύστημα άμεσης και έμμεσης βυθοσκόπησης