Τσικριπής Παναγιώτης PhD
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Aλιμος - Αθηνα - Τηλ: 210 985 3727
laser μυωπιας οφθαλμιατροι αθηνα μυωπια laser μυωπιας οφθαλμιατροι αθηνα μυωπια

Διαθλαστικες Επεμβασεις

Oι διαθλαστικές επεμβάσεις προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα όρασης χωρίς γυαλιά και μάλιστα με τρόπο γρήγορο, οικονομικό και ασφαλή.

Καταρρακτης

Εκατομμύρια ασθενών έχουν αποκαταστήσει την όραση και τον τρόπο ζωής τους, χάρις σε αυτή την ιατρική επέμβαση που αλλάζει τη ζωή.

Ηλικιακη Εκφυλιση Ωχρας

Επαναστατικές λύσεις για την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μιας πάθησης που αποτελεί την κύρια αιτία τύφλωσης σε ηλικίες άνω των 55 ετών.

 

Η θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) αποτελεί μια νέα επαναστατική μέθοδο αναζωογόνησης – ανάπλασης του δέρματος με εντελώς φυσικό τρόπο, εναλλακτικά του γνωστού botox.

Η μέθοδος χρησιμοποιεί αυτόλογα υλικά, δηλαδή υλικά προερχόμενα από τον ίδιο τον οργανισμό, γεγονός που μειώνει σημαντικά τις αντιδράσεις των ξένων –συνθετικών εμφυτευμάτων και εφαρμόζεται σήμερα με επιτυχία σε πολλούς τομείς της ιατρικής.

Οι αυξητικοί παράγοντες είναι εξωκυτταρικές πρωτεΐνες που μέσω βιοχημικών ερεθισμάτων αναπτύσσουν αναπλαστική και επουλωτική δράση ώστε να επανενεργοποιηθούν τα ενήλικα βλαστοκύτταρα που υπολειτουργούν.

Η Μέθοδος PRP αποτελεί την Αναζωογόνηση και Ανάπλαση του δέρματος με εντελώς φυσικό τρόπο. Αποτελεί εναλλακτικό του Botox.

Το PRP είναι συστατικό του αίματος το οποίο συλλέγεται με απλή αιμοληψία, (αυτόλογο υλικό), φυγοκεντρείται με ειδικό πρωτόκολλο του ιατρείου, ώστε να έχουμε στην διάθεσή μας ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Οι αυξητικοί παράγοντες όταν εκχυθούν στην επιλεγείσα περιοχή του δέρματος ενεργοποιούν τα STEM CELLS της περιοχής, με τελικό αποτέλεσμα την φυσική – αυξημένη παραγωγή ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ, ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ – ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ της επιδερμίδας αλλά και η απάλυνση των ρυτίδων και άλλων δερματικών βλαβών που οφείλονται στο πέρασμα του χρόνου. Το δέρμα γίνεται πιο νεανικό και λαμπερό. Συνήθως συνιστώνται 2-3 συνεδρίες για πιο ολοκληρωμένα και άμεσα αποτελέσματα. Η μέθοδος PRP είναι μια απλή και ακίνδυνη εφαρμογή που με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο γυρνά το ρολόι του χρόνου.. πίσω !

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ – ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ της επιδερμίδας botox