Τσικριπής Παναγιώτης PhD
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Aλιμος - Αθηνα - Τηλ: 210 985 3727

Διαθλαστικες Επεμβασεις


Οι διαθλαστικές επεμβάσεις προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα όρασης χωρίς γυαλιά και μάλιστα με τρόπο γρήγορο, οικονομικό και ασφαλή.

Καταρρακτης

Εκατομμύρια ασθενών έχουν αποκαταστήσει την όραση και τον τρόπο ζωής τους, χάρις σε αυτή την ιατρική επέμβαση που αλλάζει τη ζωή.

Ηλικιακη Εκφυλιση Ωχρας

Επαναστατικές λύσεις για την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μιας πάθησης που αποτελεί την κύρια αιτία τύφλωσης σε ηλικίες άνω των 55 ετών.

 

Το Οφθαλμολογικό Ιατρείο ξεκίνησε την λειτουργία του στον Άλιμο από τον Xειρουργό Oφθαλμίατρο Τσικριπή Παναγιώτη το 2006.

Σκοπός και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες με γνώμονα την συνέπεια, την εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενούς και την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης διαπροσωπικής σχέσης με τους ασθενείς μας.

Για τον λόγο αυτό χρήσιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό με διαρκή ανανέωσή του, με απώτερο στόχο την βέλτιστη ποιότητα ζωής. Στην ιστοσελίδα μας θα μπορέσετε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε οφθαλμολογικά θέματα, πληροφορίες για τον εξοπλισμό μας, καθώς και πληροφορίες για την σύγχρονη αντιμετώπιση των οφθαλμολογικών παθήσεων.